Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του kkhealth.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Επιθέματα Hydrosorb

Επιθέματα Hydrosorb

Hydrosorb®

Το διαφανές επίθεμα με υδροκυτταρικό τζελ για την υγρή θεραπεία τραυμάτων


Απορροφητικό επίθεμα υδροκυτταρικού τζελ με ημιδιαπερατή επικάλυψη αδιαπέραστη στα μικρόβια.  Διαφανές, διασφαλίζει αμέσως ένα ισορροπημένο υγρό περιβάλλον γύρω από το τραύμα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (περ. 60%).  Επιταχύνει τη διαδικασία κοκκιοποίησης και επιθηλιοποίησης, διαθέτει εξαιρετική βιοσυμβατότητα και προστασία από κρούσεις.  Αφαιρείται χωρίς ερεθισμούς.  Διατίθεται επίσης με μεμβράνη στερέωσης.


Hydrosorb® Gel

Το διαυγές τζελ υψηλού ιξώδους σε σύριγγα για την υγρή θεραπεία τραυμάτων


Διαυγές τζελ υψηλού ιξώδους από νερό με ηλεκτρολυτική σύνθεση που διασφαλίζει ισορροπημένο υγρό περιβάλλον γύρω από το τραύμα.  Μαλακώνει τον ξηρό νεκρωτικό ιστό και διευκολύνει τον καθαρισμό, απορροφά επικαθήσεις και εξιδρώματα σε τραύματα μικρής εξιδρωματικής έντασης.  Αφαιρείται με χρήση στείρου διαλύματος έκπλυσης χωρίς να προκαλείται ερεθισμός του τραύματος.  Διατίθεται σε σύριγγες αντίστροφης διαβάθμισης για ακριβή μέτρηση και παρακολούθηση του όγκου του τραύματος και της ποσότητας του διαθέσιμου τζελ.  Σε ατομική προστατευτική θήκη.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Hydrosorb Gel 15g 1τεμ.

Για την υγρή θεραπεία επιφανειακών αλλά και βαθιών τραυμάτων με μικρή εξίδρωση, π.χ. ελκών, εξελκώσε..

4,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,90€